Pune-mi sub brad un card cadou de la Answear.ro!


Afară miroase a fum de coș, semn că în satele din jur focul mocnește în sobă, frunzele copacilor sunt deja covor, iar iarna se apropie cu pași repezi. Orașul este împodobit de câteva zile, luminițele creează un tablou feeric în prag de seară.
Anul acesta avem un decor nou, totul este schimbat; avem foci, pinguini, cadouri supradimensionate, globuri imense la care copiii se uita cu uimire, iar magazinele au intrat în spiritul Crăciunului, colindele răsună și ciocolata caldă este băutura preferată în acest sezon.
Copiii fredonează, Santa Claus is coming to town, așa că: ”Bine ai venit iarnă, cu farmecul tău!”
Pentru că este luna cadourilor, am început deja căutările. Băieții vor ghetuțe pentru ski, gecuțe, pulovere pufoase și multă zăpadă!


Pentru tata și mama m-am gândit la carduri cadou https://answear.ro/gift-cards – deoarece mama este pretențiosă din fire, așa că nu vreau să greșesc în alegerea cadourilor, chiar de Crăciun. Spun acest lucru deoarece am avut experiențe neplăcute în trecut, când i-am cumpărat mamei diferite obiecte vestimentare care nu au fost pe gustul ei, așa că cea mai bună soluție sunt cardurile minune de la Answear.ro, site-ul super fain din România unde găsești peste 500 de branduri de îmbrăcăminte și încălțăminte, de renume internațional și pentru toate gusturile.
Pentru tata m-am gândit la un pulover gros de iarnă, o geacă de zăpadă și neapărat ghete, dar știu că și el are anumite preferințe, așa că voi adopta aceeași soluție ca în cazul mamei.
Ador cardurile cadou! Din punctul meu de vedere sunt soluția ideală pentru a oferi o bucurie persoanelor dragi, fără a avea emoții dacă cadoul a fost pe gustul lor!


Chiar vorbeam zilele trecute cu o prietenă, că efectiv nu mai știe ce cadouri să ofere angajatilor de sărbători, deoarece oamenii au stiluri vestimentare diferite, așa că anul acesta va opta tot pentru cardurile cadou.
Frumusețea acestora este că destinatarul poate cumpăra exact ceea ce își dorește. Pe lângă bucuria de a face cumpărături libere, alte beneficii tehnice ale utilizării unui card cadou sunt:
Libertatea de a alege – Tot ce are nevoie o persoană este disponibil online. Cu un card cadou, destinatarul are libertatea de a selecta orice dorește dintr-un magazin online.
Factorul de siguranță – Un card cadou funcționează ca un card de debit și este sigur deoarece poate fi înghețat în caz de furt sau pierdere. Deci nu vei pierde banii din el.


Mai e atât de puțin până la Craciun, așa că sunt în căutarea unei veste de damă pe Answear.ro și a unei perechi de bocanci de munte, deoarece, indiferent unde ne poartă viața, de sărbători suntem acasă la cele mai importante ființe din viața noastră: scumpii noștrii părinți!
Și pentru că la Sibiu, a început să ningă cu fulgi mari de nea, declar deschis sezonul ”bulgărerilor”!
Ps: Să aveți parte de cele mai frumoase cadouri!

Articol scris pentru SuperBlog 2023!
Sursă foto: answear.ro, pixabay

Lasă un comentariu