Daisy Vet – doi căței și un motan



Când ai o familie cu patru băieți cucuieți îți spui mereu; gata, suntem cuminți, nu mai cumpărăm alte jucării, nu mai luăm alte mașini…..și în nici un caz, nu ne luăm animale de companie.
Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg; așa am ajuns să avem un munte de Lego, doi căței și un motan.
Cei doi shi-tzu sunt motorul familiei, plini de energie, jucăuși și cu o personalitate complexă. În schimb, motanul e ceva de genul: ”Ce bine e să dormi!”, singurele momente când se trezește este atunci când îi e foame sau vrea pe afară, să mai ia pulsul în cartier.
I-am luat de la o vârstă mică, având doar deparazitarea făcută, așa că a trebuit să căutăm o clinică veterinară pentru a-i vaccina.
Apoi, am avut o problemă cu hrana, cățeii fiind încă alăptați de mamă, în momentul în care i-am trecut pe hrană solidă, au avut deranjamente la burtică.
Toate aceste probleme se rezolvă cu ajutorul medicului veterinar, cel mai în măsură să recomande tipul de hrană în funcție de rasă, vârstă, greutate, ținând cont de anumite condiții patologice(boli renale, digestive,etc)


Așa am descoperit clinica veterinară Daisy Vet din Bucuresti, ce are două locații (Aviației și Băneasa), plus o pensiune pentru feline (prietena mea din Vidra are 11 pisici superbe și de fiecare dată când pleacă în concediu, le duce acolo). Pensiunea oferă supraveghere 24/7, asistență medicală zilnică și servicii personalizate pentru hrană și servicii medicale.
Dar să revenim la pufoșeniile blănoase, care erau cu burtica cât o minge de fotbal, și dădeau gaze precum o locomotivă în gară.
Pe lângă faptul că a trebuit să fim foarte atenți cu ei, să compensăm lipsa mamei din punct de vedere emoțional, se încheiase și o etapă foarte importantă din viața lor, și anume alăptatul.
Acesta este un moment delicat în care e indicat să cauți ajutor de specialitate, să îi asiguri animăluțului tău îngrijire superioară, pentru a te bucura de el cât mai mult timp.
Pentru noi, cațeii și motanul sunt precum membrii familiei, iar nevoile lor sunt la fel de importante ca ale noastre. De aceea, relația cu medicul veterinar și găsirea unei clinici dotată cu tot ce e nevoie, în caz de urgență, este foarte importantă.
Am trecut cu micuții printr-o mulțime de situații, în care a fost nevoie de consult de specialitate, analize veterinare, motanul a avut inclusiv o fractură la un picior (l-au alergat cățeii vecinului i s-a accidentat), dar toate s-au terminat cu bine cu ajutorul echipei  DAISY VET Băneasa.


La ce personalitate au cățeii și motanul, sunt convinsă că vom mai avea parte de o mulțime de evenimente, însă știu că toate se vor rezolva cu bine, deoarece avem alături o echipă de medici veterinari dedicată meseriei și cu dragoste pentru minunile necuvântătoare!
Clinica oferă o mulțime de servicii, cum ar fi:


Voi aveți animale de companie sau intenționați să vă luați?
Dacă da, sunt curioasă cum se împacă cu copiii. Aștept poveștile voastre în comentarii.
Pupici!

Articol scris pentru SuperBlog 2023.
Sursă foto: Daisy Vet, arhiva personală, grafică foto: Canva.

Lasă un comentariu