Aeno-inovația în casa mea!

Cariño, necesito unas vacaciones! se aude o voce din apartamentul de  vis-à-vis.
Vecinul meu, un tinerel de 30 de ani, fotograf de carieră, nonconformist, plete în vânt, ochi albaștri precum cerul și gene lungi, care ar face geloasă orice femeie, iese din casă trântind ușa cu putere.
Su amor, o spanioloaică absolut superbă, mămică de gemeni de câteva luni, e depășită de situație.
După câteva minute de liniște, Fabiola țipa la telefon atât de tare încât toată telenovela spaniolă s-a mutat pe holurile blocului nostru.
A ieșit pe ușă plângând și strigând în gura mare:
Cariño, hace una semana que no me lavo los dientes, no me ducho, huelo a zorrillo.
(Dragule, nu m-am spălat pe dinți de o săptămână, nu mi-am făcut duș, miros a sconcs.)
Săracutul, Alex nici la telefon nu scapă, mi-am zis.
Pentru că am trecut prin această etapă de mămică tânără și fără experiență( de patru ori chiar!) și cunosc cu fir de păr toate stările acesteia, am decis sa intru în actiune.
Viața de mămică înseamnă adaptabilitate (credeți-mă, cel mai greu lucru e să renunți la tine, să vezi că timpul nu îți mai aparține, și că tot ce făceai înainte cu drag, acum o faci de nevoie, de multe ori uiți și să te speli (ca Fabiola) sau uiți mâncarea pe aragaz, iar casa nu mai arată niciodată ca o sală de expoziție).


Așa am ajuns la vecina mea cu două brioșe și un pahar mare cu smothie de capșuni și banane, făcut la acest minunat blender pentru gătit AENO TB1  , pentru ca micuța noastră Fabiola, să își recapete puterile.
Deoarece iubesc electrocasnicele inteligente, iar AENO a fost salvarea mea după nașterea primului copil, știam că e momentul să îi dau un happy-end acestei telenovele ce se desfășura cu lacrimi de neputință, cearcăne și păr încâlcit.
După ce frumoasa valenciană și-a schimbat vibe-ul, i-am prezentat ce înseamnă electrocasnicele smart și cum acestea îți pot ușura viața.
Este atât de simplu să prepari mâncarea bebelușului, fără a avea nevoie de aragaz, cu ajutorul acestui blender ce are 8 programe automate (soy milk, rice paste, porridge, fruits and vegetables,smoothie, grind, steam, thick soup).


-Treci și tu prin aceeași situație ca Fabiola sau pur și simplu timpul nu îți mai aparține?
Atunci soluția unei case curate, fără efort, este minunatul aspirator robot AENO RC4S.
Este atât de fiabil încât:
– curăță 300 m² fără încarcare;
– colectare a prafului până la 40 de zile;
– ai curățare umedă/uscată dintr-o singură trecere;
– puterea excepțională de 4000 Pa(covoarele cu firul mare nu mai sunt o problemă);
– părul de animale dispare ca prin minune cu acest minunat roboțel;
– SMART: cu ajutorul aplicației AENO casa ta va fi mereu curată, doar setezi programul de curățenie și voilà;


Pentru zilele friguroase de toamnă, un ceai de fructe cu multă lămâie și miere, face minuni. Au apus vremurile în care luam cu mănușa de bucătărie mânerul ceainicului pentru că altfel riscam să ne opărim. Aeno revoluționează și acest aspect cu ajutorul fierbator electric AENO EK7S.
– Pe lângă siguranța folosirii, ceainicul are un design practic și modern, ce se potrivește oricărei bucătării.
– În plus, ai posibilitatea setării temperaturii, cu o precizie de 1 °C.
– Dispune de funcția de menținere la cald, astfel încât îți poti prepara rapid o ceașcă de ceai sau poți face mâncarea bebelușului.
– De câte ori ați avut brațele ocupate cu bebe sau pur si simplu erați ocupată cu altceva dar doreați să vă faceți un ceai sau să încălziți apa? Acum totul e posibil, with the greatest innovation: controlul vocal hands-free!


Fiul meu cel mare are probleme cu respirația și alergiile, așa că purificarea aerului în casă este absolut imperioasă. De aceea am cumpărat un purificator AENO AP1S ce reușește cu ajutorul luminii UV-C să inhibe virușii, bacteriile, sporii de mucegai, polen, praf, păr și mătreața animalelor de companie ( noi avem doi căței shih-tzu), inclusiv substanțele chimice domestice. Dispune de două filtre, un pre-filtru și un filtru HEPA, recunoscut la nivel global ca fiind de top în igienizare spitale și spații periculoase.
Acest purificator are 4 moduri de curgere: auto, mare, mediu și somnolență, pe o distanță de până la 60 m².
Este foarte ușor de utilizat, având un ecran tactil, senzori de calitate a aerului, wi-fi (se controlează foarte ușor cu ajutorul aplicației AENO și voce).


După ce i-am prezentat Fabiolei cât de ușor își poate simplifica viața, iar creșterea bebelușilor nu însemnă doar stres și oboseală, aceasta a exclamat de bucurie: ”Por favor dime donde puedo comprarlos?”,adică m-a rugat să îi spun de unde le poate cumpăra.
Produsele AENO sunt distribuite în România de către ASBIS Romania SRL și le puteți cumpăra de aici .
Aveți la dispoziție cinci categorii de produse(încălzire, acasă, bucătărie, tratamentul aerului, îngrijire personală) care vor face din casa dumneavoastră cel mai minunat CĂMIN-LOCUL UNDE TOTUL E PERFECT!
Revoluționează-ți viața și casa cu produse de top ce utilizează o tehnologie avansată premiată la Red Dot Design Award (cea mai prestigioasă competiție de design din lume ce pune în prim-plan inovația, estetica si funcționalitatea)!

Articol scris pentru SuperBlog 2023.
Sursă foto: aeno.com/ro, arhivă personală.

Lasă un comentariu