PRM-îndrăznește să fii unic!

Există ceva la combinația dintre rochii și sneakers, de care nu mă pot sătura. Ambele piese sunt atât de confortabile și ușor de purtat, încât nu mă satur să le port 3 anotimpuri din an.
Nu există nimic mai elegant decât o rochie roșie fabuloasă, o pereche de New Balance 550 pe PRM la fel de grozavi și un blazer sau jachetă din denim/piele dacă vrei un look de weekend casual.
Combinația adidași/rochie funcționează de minune, doar o rochie pe care o iubești și în care să te simți încrezător, pantofii tăi preferați și ești gata!
M-am îndrăgostit de această combinatie! Mai ales din cauza factorului de confort, dar și pentru că poti să arăți elegant dar și casual cool în același timp.
Când am îndoieli port adidași; simplu, comod și elegant(-de ce nu)!
Poți crea o mulțime de ținute cu ajutorul lor și al blugilor, fustelor, rochiilor, cardiganelor, salopetelor, treninguri, ș.a.m.d.


Zilele trecute am fost la școală la cel mic unde m-am întalnit cu profesoara de limba engleză, pentru un proiect cu clasa. Culmea, mi-a fost și mie profesoară, în urmă cu 25 de ani, dar timpul parcă a stat în loc pentru această femeie cu păr negru ca pana corbului și ochii albaștri precum cerul senin.
Trecută de 55 de ani (nimeni, dar absolut nimeni nu poate zice că are mai mult de 37), purta o rochie tricotată de ea, lungă, verde cu o curea în culorile pământului și o pereche de sneakers.
– I’m never too old for this look! mi-a zis râzând.
Într-adevar, haina/ținuta îl face pe om, îi schimbă vibe-ul, credeți-mă!
Zilele în care elevii încremeneau când intra profesoara în clasă au apus de mult, acum totul este despre COMUNICARE, iar o ținută lejeră, friendly a cadrului didactic ajută elevul să se simtă în elementul său la ore și să asimileze informația mult mai ușor.


– Ce iubesc la pantofii sport?
În primul rând că îți dau personalitate și îți oferă confort. În ciuda designului lor casual, adidașii fac o combinație minunată cu costumele. Hailey Bieber, Laurei Harrier, Robert Downey Jr. sunt doar câteva dintre celebritățile care sunt înnebunite după sneakers și ne arată că această încălțăminte folosită cu ani în urmă doar la ținutele sport, se poate asocia cu rochii elegante, costume și jachete care fac dintr-o ținută banală, una memorabilă!
Dacă ești în căutarea unui look sport elegant, atunci combinația de costum casual și adidași a fost făcută pentru tine. În plus, costumele casual se potrivesc bine cu pantofii sport mai vibranți, cu ceva mai multă culoare și personalitate. Dacă participați la o petrecere nu ezitați să fiți creativi și să alegeți culori excentrice. Pe de altă parte, dacă purtați un costum casual și adidași la birou, poate doriți să diminuați puțin ținuta, așa că alegeti culori neutre care se integrează perfect în stilul office.
În cazul rochiilor, sfaturile de care ar trebui să țineti cont sunt următoarele:
– păstrați lungimea rochiei fie midi, fie mai lungă;
– adidașii albi sunt întotdeauna versatili și un element de bază (dar dacă îndrăznești să optezi pentru culoare-de ce nu);
– o jachetă va definitiva look-ul;
– ținuta perfectă de weekend este întotdeauna formată dintr-o rochie înflorată și adidași;


Pentru că trăim în era nonconformismului iar libertatea de exprimare se reflectă în modul cum ne îmbrăcăm, cum vorbim sau cum ne coafăm, tot mai mulți oameni au făcut din ținută și din look, o extensie a personalității.
Un exemplu ar fi că majoritatea mireselor se trezesc în ziua lor specială gata să îmbrace o rochie de mireasă imaculată cu o pereche de pantofi eleganți. Pentru unele doamne, totuși, mersul spre altar nu înseamnă automat să-și pună tocuri de 12cm. În ultimii ani, am observat cum unele mirese au ales să se căsătorească cu pantofi comozi, dar cool.
Juxtapunerea dintre o rochie de mireasă și o pereche de sneakers este absolut fermecătoare!


Indiferent de ocazie, nu uita că poți să arăți fabulos dacă ai curaj să încerci lucruri noi!
Există atât de mulți pantofi sport pe piață, de la cei mai ieftini la cei mai scumpi(detalii aici: https://prm.com/ro/k/femei/incaltaminte/sneakers ), chiar există ceva care să se potrivească bugetului fiecăruia, vă trebuie doar imaginație!

Articol scris pentru SuperBLog 2023
sursă foto site-ul: prm.com/ro; pixabay.com






Lasă un comentariu