Vindem-ieftin.ro: cumpără inteligent și fără riscuri!

– Când te gândești că mai am atât de puțin și voi aduce pe lume primul meu copil, mă apucă toate emoțiile, și în fiecare zi trec de la entuziasm la panică, pentru că voi fi singură cu micuța, deoarece Andrei va pleca în misiune pentru 6 luni!
Asta îmi zicea Maria cu vreo 10 luni în urmă, când ne-am întâlnit la o cafea.
Avea o burtică absolut superbă iar ea înflorise dintr-o dată.
I-am înteles îngrijorarea deoarece tocmai ce își cumpărase prima locuință prin credit pe 30 de ani, însă din păcate arăta absolut dezastruos, iar ea mai avea atât de puțin timp până la naștere.


Cum prietenul la nevoie se cunoaște, m-am oferit să o ajut cu tot ce înseamnă amenajat, aranjat hăinuțele, camera bebelinei și dotat bucătăria cu ustensilele necesare pentru nursing.
Dar, până să ajungem la această etapă, Maria îmi spune îngrijorată că altceva o frământă mai tare, și anume că a angajat o echipă pentru a renova casa de la 0, adică tot ce ține de: amenajări interioare, instalații sanitare, tâmplărie pvc, amenajări exterioare, instalații electrice, instalații termice, ș.a.m.d.
În plus, va trebui să refacă acoperișul, să întărească fundația și neapărat izolația!


Pentru că am avut o ”ferestră” la job, am plecat cu Maria să văd casa, care, deși necesita renovare capitală, arhitectura în stil victorian o face unică în oraș, lucarnele, coloanele, veranda, șemineul, lambriurile și scările sunt desprinse din filmele de epocă precum: Little Women sau The Ducess, iar mintea îți zboară la minunatele baluri ce aveau loc la curțile regale.
La o primă vedere îmi imaginam o sală de muzică unde pianul Mariei ar fi piesa centrală, o bibliotecă pentru lectură și un salon unde va primi oaspeții.
Camera micuței va fi la etaj, unde există un bovindou spațios, perfect pentru diminetile răcoroase de toamnă (momentul preferat al Mariei, când își savurează cafea cu aromă de migdale).
Casa are un potențial fantastic însă mai era atât de puțin timp până la venirea Sofiei pe lume, și totul arăta ca după război!
Partea proastă e că șeful de echipă care se ocupa de renovare, părea a fi un om neserios, care o tot amâna cu lucrarea, îi adusese materiale care nu semănau deloc cu ce îi ceruse ea, iar totul suna a fraudă.
În momentul în care Maria i-a cerut factura, asta fiind în urmă cu câteva zile, acesta nu a mai fost de găsit. Se pare că se evaporase, atât el cât și banii primiți în avans. Așa că Maria rămăsese cu niște materiale de construcție de calitate inferioră, cu bani pierduti, iar visul ei de a avea o casă nouă până la naștere, în aer.
Efectiv, nu puteam să o las în acea situație, așa că am dat câteva telefoane pentru a găsi o solutie. Astfel am aflat despre https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ și despre fratele unei colege de serviciu, care venise din Austria în urmă cu 2 ani și a adus cu el echipa cu care realiza peste hotare, lucrări foarte frumoase de amenajări interioare.


Alexandru, cum îl cheamă pe acest bărbat robust, trecut prin viață, a zis că singura variantă e să găsească o echipă serioasă care să îi facă lucrarea, să folosească materiale de calitate și să țină cont de câteva sfaturi:
Pentru a evita să fii înșelat/ă pe viitor, trebuie să urmărești următoarele aspecte:
– atenția la detalii, adică nu mai crede că ai găsit prețul acela bombă, s-ar putea să dai banii pe iluzii;
– nu te arunca cu capul înainte la prima ofertă, cere cel puțin 3, nu uita, pe tine te va ustura buzunarul;
– niciodată, dar absolut niciodată, nu plătiți toată suma în avans;
– trăim în secolul XXI, informează-te despre firma căreia îi vei da banii/visul tău de a avea o casă, și pentru orice nelămurire pe care o ai, consultă un avocat;
– te rog, ÎNCHEIE UN CONTRACT ÎN SCRIS, nu faci troc la piață;
El mi-a spus despre acest depozit online(de fapt ai la dispozitie 50 depozite virtuale) unde poți negocia prețul produselor comandate în funcție de cantitate, poți comanda online NON-STOP, printr-un formular, iar un consultant te va contacta în cel mai scurt timp. În plus, poți opta pentru plata în rate prin Tbi Bank!
Cu peste 75.000 de clienți mulțumiți în cei 9 ani de activitate și o cifră de afaceri în 2022, de 15.000.000€, cu o creștere anuală de 50%, Vindem-Ieftin.ro, oferă cea mai diversificată gamă de produse destinate construcției și amenajării de spații, din Romania.


Pentru că nu mai avea timp de pierdut, Maria l-a rugat pe Alex să o ajute cu amenajarea locuinței, deoarece risca să nască și efectiv nu avea unde să stea cu bebelina (apartamanetul în care locuiau momentan în chirie, urma să se vândă peste o lună).
Fiind o situație specială, Alexandru și-a mobilizat toată echipa, și cu ajutorul consultanților Depozitului Virtual, a realizat una dintre cele mai reușite amenajări din carieră!


De la acei pereți bombardati, vopseaua scorojită, acoperișul care stătea să se prăbușească, ferestre sparte și multe altele, la tapetul absolut superb (vezi detalii) din camera Sofiei, la gresie porțelanată, faianța decor, parchet, canapele, paturi, uși, mobilier bucătărie, plus tot ce ține de amenajarea curții (grătar, jardiniere, gazon, mobilierul de grădină, sistemul de închidere al terasei din spatele casei, piscina, pavaje și dale, vazele din praf de marmură care se integrează superb în peisaj, TOTUL A IEȘIT PERFECT!


Articol scris pentru SuperBlog 2023.
sursă foto: vindem-ieftin.ro, pixabay.com

Lasă un comentariu