Cu Answear despre modă, eleganță și confort în zilele friguroase de iarnă

Winter is coming to town!
Cel mai frumos anotimp, cu miros de scorțișoară, cacao fierbinte și cozonaci aburinzi, se apropie. Odată cu răcirea vremii, am trecut de la rochii și fuste, la minunatele trenciuri de toamnă și în curând la paltoane.
Dar v-ați gândit că iarna nu e doar despre temperaturi cu minus, frig de crapă pietrele, cer plumburiu sau înfofolit până la ochi, purtat mănuși (daca s-ar putea cu încălzire) și pulovere groase?
Paleta coloristică pentru iarna aceasta variază de la roșu la gri, galben, maro și roz, o abundență de pasteluri, de la lavandă dulce până la albastru înghețat, precum și tente de vișiniu, demonstrând că iarna nu este doar despre negru și gri. Chiar și cele mai delicate și subtile nuanțe își vor avea spațiul lor, invitând la experimentare și redescoperire a nuanțelor clasice într-o cheie originală.


De-a lungul timpului combinația clasică de culori True Winter a fost alb-negru.
Acestea se pot asocia cu alte tonuri neutre mai închise sau culori de accent mai deschise, cum ar fi albastrul închis și albastrul strălucitor. Sau puteți combina culorile neutre mai deschise cu accente mai strălucitoare, cum ar fi gri deschis cu roz electric. Să nu uităm, culorile sunt o reflectare importantă a stării generale de spirit a unui sezon.


Culorile de iarnă sunt intense și înghețate. Gândește-te la acesta scenă de iarnă – este plină de negru, alb strălucitor și cel mai tare albastru!
Spre deosebire de Cool Summers unde avem o explozie de culori în rochii, costume de baie, piese de vestimentație uni, pentru cei cărora le este frică să aibă nuanțe vibrante în anotimpurile mai întunecate, designerii recomandă note de culoare prin doze mici – eșarfe roșii, pălării galbene, pulovere roz sau blazere îndrăznețe stratificate sub haine exterioare de iarnă.
Săptămâna modei de la Paris a adus noutăți în materie de țesături ce pot fi purtate în sezonul rece. Pe lângă lâna călduroasă, care este un must have, Dilara Findikoglu a amestecat pielea cu blana artificială, creând o colecție de pardesiuri elegante, iar Harris Reed ne uimește cu paietele extravagante.
Satinul, bumbacul, țesătura denim, tweed-ul, tricoturi, șifon și multe altele fac din această iarnă, un moment optim pentru a experimenta stiluri noi vestimentare în confortul propriei locuințe, doar la un click distanță.
Din fericire avem o paletă infinită de tonuri, doar inspirație ne trebuie.
Inspirația am găsit-o când mi-am căutat paltoane pe Answear.ro. Din multitudinea de modele de la branduri de renume cum ar fi:Tommy Hilfiger, Barbour, Samsoe Samsoe si mulți alții, am ales un Artigli cu imprimeu de leopard și un palton portocaliu absolut superb din lână, semnat Sisley.


Pentru ca iubim confortul serilor în familie, Max Mara propune pentru această iarnă, pulovere cozy din lână, rochii absolut superbe din colecția Weekend, iar dacă ești îndrăzneață din fire, vei reuși să te faci remarcată printr-o combinație inedită de texturi și pasteluri. Iarna aceasta confortul se îmbină cu eleganța și dă naștere la ținute originale, demne de starurile de cinema.


Combinații precum lâna cu mătase naturală sau țesăturile ornamentale cu jeans, te scot din anonimat.
Am tras cu ochiul aici https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci, și am făcut o ținută pentru o ieșire cu fetele, după ce am culcat trupa de băieți năzdrăvani!


Conceptul ”cumpărături inutile” promovat în România de Answear.ro, vă oferă posibilitatea returnării produselor comandate în termen de 30 de zile de la data plasării comenzii, în plus aveți livrare și retur gratuite, la cumpărături ce depășesc 240 ron.
Programul de loialitate, Answear Club vă răsplătește cu puncte AC pe care le puteți folosi la următoarele cumpărături, având discount-uri ce ajung până la 50%, iar livrarea se face în maxim 48 de ore!
Dacă vrei să faci un cadou și nu știi ce, sau îți lipsește inspirația, nu trebuie să îți mai faci griji, Gift Cardul e soluția ideală! Doar îți faci cont pe site și ai acces la promoțiile VIP.
Cu Answear.ro, ai numai de câștigat!
Articol scris pentru Superblog 2023.

sursă foto: site-ul answear.ro, arhiva personală





Lasă un comentariu