Cu Empria stai în siguranță acasă


-Hei, sunt frumos,nu-i așa?
-Mă cheamă Oreo și sunt un năzdrăvan,un mic explorator printre cotloanele adulților,căutând comori de…ros!
Când i-am văzut prima dată, am zis:
Aceasta e familia mea, să vezi ce echipă bună voi face cu ”Bucle Blonde”!
De atunci suntem de nedespărțit!
Am descoperit împreună că sertarele mobilei sunt de fapt mici universuri pline de comori, care mai de care, mai interesante.
-Să vă dau un exemplu:
Acum ceva timp, când afară ploua cu găleata de câteva zile, ne-am hotărât să căutăm în ”Zona Interzisă”, adică în camera mamei.
-Vai, dacă știam noi că această aventură ne va costa o săptămână fără recompense, fără ieșit la locul de joacă, plus un sistem profesional de siguranțe la sertare, ne lăsam păgubași!
-Dar, hai să vă povestesc ce am descoperit:
O mulțime de confetti frumos împachetate, numai bune de împrăștiat pe covorul acela atât de pufos!
Nu ne-am oprit aici, am aterizat în dressing, unde am găsit cutiuța cu minuni: jucării de bebeluș, mingiuțe, toate numai bune de ros!!
-Ce pot să zic, am avut o zi pe cinste, până să vină mam’ mam acasă…și să ne bage în ședință!
Aliniați, de la cel mai mic la cel mai mare….s-a pus în discuție siguranța noastră, a micilor exploratori și astfel mama, grijulie cum e de fel, a apelat la Empria, lider național în produse de siguranță, atât pentru copiii năzdrăvani, cât și pentru animăluțe buclucașe ca mine.


Cel mai bun magazin online, câștigător trei ani la rând (2020,2021,2022), Empria aduce pe piață, produse menite să asigure un mediu fără pericole în propria locuință, fără a împiedica membrii familiei să își desfășoare activitatea.
Porți de siguranță pentru delimitarea spațiului, apărători laterale pentru pățuțuri, kituri de siguranță pentru copii si bebeluși, siguranțe pentru geamuri și uși glisante ,carduri cadou cu denumiri foarte drăguțe, ca de exemplu: joacă și grijă, joacă și distracție, plus multe alte beneficii, cum ar fi: o categorie întreagă de oferte și promoții, idei de cadouri pentru copii și produse sub 50 ron, te asteaptă în Universul Empria!


Stay safe at home!
Petrecerea timpului în propria locuință înseamnă bucurie, emoție, comunicare, jocuri, promovarea unei legături între membrii familiei, de aceea organizarea spațiului este absolut imperioasă.
Adaptabilitate este cuvântul cheie în funcție de fiecare etapă a vieții, de la sarcină, primii pași, primul animal de companie, grija pentru părinți și bunici.
De aceea, responsabilitatea, siguranța, dăruirea si inovația, definesc Empria, partenerul tău de încredere în grija celor mari, celor mici și a pufoșeniilor blănoase!
Articol scris pentru Superblog 2023.
Sursă foto – site-ul empria.ro, arhivă personală

Lasă un comentariu